Boom kroon algemeen

Bosmaaien opfristraining

Kies een onderdeel

Algemeen

De cursus 'Bosmaaien opfrissen' kan geen kwaad als je al een geruime tijd niet meer hebt gewerkt met de bosmaaier. Bij bosmaaien gaat niets boven aandacht voor veiligheid en gezondheid. Hiermee houd je de eis van de Arbowet in stand door te werken aan deskundigheidsbevordering. Heb je als hovenier of groenvoorziener geruime tijd geen bosmaaitraining meer gevolgd? Ook weinig praktijk meer gehad met de bosmaaier? Dan is het tijd voor de opfriscursus Bosmaaien bij IPC Groene Ruimte. In één dag helpen we je de oude kennis en vaardigheid weer op te frissen. Tevens leer je nieuwe ontwikkelingen en technieken van de bosmaaier. Dit aangepast aan jouw niveau van kennis en ervaring.

VEILIG WERKEN MET DE BOSMAAIER? FRIS JEZELF OP!

Om bij het bosmaaien aan de Arbo-verplichtingen te voldoen, moet je op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. In deze training komen de meest recente inzichten, technieken en ontwikkelingen aan bod.

Dit zijn jouw voordelen

 • Opfristraining
 • Ervaren praktijktrainers
 • 1 dag
 • 205,00
Geen plekken beschikbaar

Meer informatie

Programma

 • Veiligheid
 • Onderhoud
 • Ergonomie
 • Praktijkopdrachten


Digitale verklaring van deelname

Koffie, thee en lunches

Tijdens onze opleiding maken we gebruik van verschillende leervormen, zoals onze Elektronische leeromgeving (ELO) waar video, audio en tekst elkaar op interactieve wijze ontmoeten. We stimuleren van elkaar te leren, wat in de praktijk leidt tot veel groepsinteractie. We ervaren dat deelnemers onderling kennis en ervaringen delen, wat waardevol kan zijn voor jouw dagelijkse praktijk. Ook hechten we veel belang aan de didactische vaardigheden van onze trainers en experts. Van hen kan je dan ook verwachten dat ze werken vanuit het motto 'leren door te doen.

Maximaal 8 personen

We beperken de groepsgrootte zodat je je veilig voelt inde groep om interactief deel te nemen. Ook waarborgen we op deze manier de kwaliteit van de training, zodat je het geleerde goed in de praktijk kan toepassen

Zaagbroek, zaaglaarzen of zaagschoenen, jas, handschoenen en helm met gelaat en gehoorbescherming

Startdata

Bosmaaien opfristraining


Er zijn geen startdata van deze opleiding bekend.
Heeft u interesse in deze opleiding?
Neem contact op

Referenties

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden.

Hebben jij en je collega's dezelfde opleidingsbehoefte?

Of heb je liever dat IPC Groene Ruimte naar jouw bedrijfslocatie komt voor de training? Misschien is de opleidings- of trainingsbehoefte nét iets anders dan wat we aanbieden op onze website. Dan is een incompany training bij IPC Groene Ruimte de perfecte oplossing voor jou.

De voordelen van een incompany training bij IPC Groene Ruimte

Voordeliger: Een incompany training of opleiding is per deelnemer in de meeste gevallen voordeliger dan een open inschrijving. Je bespaart ook op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.

Maatwerk: We stemmen het traject af op jouw organisatie en bedrijfsspecifieke omstandigheden, zodat de training naadloos aansluit op jullie behoeften.

Locatie naar keuze: Of het nu bij jou op kantoor is of op onze trainingslocatie in Arnhem, de keuze is aan jou.

Erkend resultaat: Na het succesvol volgen van het maatwerktraject ontvangen jij en je collega's een verklaring van deelname, certificaat of diploma.

Teamspirit: Gezamenlijk leren draagt bij aan de onderlinge interactie en zorgt voor een betere opname en toepassing van de opgedane kennis en kunde.

Incompany op maat in 4 stappen:

 1. Overleg met onze trainers of opleidingsadviseurs: Bespreek situaties uit de werkpraktijk zodat de trainer hiermee aan de slag kan tijdens het traject.
 2. Combineer trainingen: Kies of je verschillende trainingen met elkaar wilt combineren.
 3. Bepaal de duur: Stel de duur per trainings- of opleidingsdag vast.
 4. Aan de slag: Je incompany traject is beklonken. Tijd om te beginnen!

Klaar om samen met je team een op maat gemaakte training te volgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een incompany traject bij IPC Groene Ruimte.