Boomverzorging bomen klimmen etw examen

European Tree Worker | Examen

Kies een onderdeel

Algemeen

De European Tree Worker (ETW) is de allround vakbekwaam boomverzorger. Als ETW kan je in Nederland en andere Europese landen aan de slag voor praktische functies zoals snoeien, (ver)planten, controleren en vellen van bomen.

Het ETW-examen vindt plaats van 4 t/m 8 november 2024.

Schrijf je in via dit document.

Inschrijven herexamen ETW

Schrijf je in via dit document

De definitieve datum communiceren we na inschrijving uiterlijk 3 weken voor aanvang van het examen.

In de Nederlandse contracten en bestekken is de ETW als specificatie van deskundigheid opgenomen. Je kan het ETW-certificaat behalen door te slagen voor het ETW-examen.

Het ETW certificaat wordt uitgegeven door de European Arboricultural Council (EAC). Op basis van de Europese standaard heeft de boomverzorgende sector samen met IPC Groene Ruimte een Nederlandse examenstandaard uitgewerkt.

Op basis van deze standaard organiseert IPC Groene Ruimte twee keer per jaar het ETW-examen. Het ETW-certificaat is 3 jaar geldig. Om de geldigheid te verlengen moet je 30 ETW kennisuren binnen de gestelde 3 jaar verzamelen.

Dit zijn jouw voordelen

  • Aantoonbaar vakbekwaam
  • EAC-Certificaat
  • Allround boomverzorger
  • 845,00

Referenties

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden.

Hebben jij en je collega's dezelfde opleidingsbehoefte?

Of heb je liever dat IPC Groene Ruimte naar jouw bedrijfslocatie komt voor de training? Misschien is de opleidings- of trainingsbehoefte nét iets anders dan wat we aanbieden op onze website. Dan is een incompany training bij IPC Groene Ruimte de perfecte oplossing voor jou.

De voordelen van een incompany training bij IPC Groene Ruimte

Voordeliger: Een incompany training of opleiding is per deelnemer in de meeste gevallen voordeliger dan een open inschrijving. Je bespaart ook op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.

Maatwerk: We stemmen het traject af op jouw organisatie en bedrijfsspecifieke omstandigheden, zodat de training naadloos aansluit op jullie behoeften.

Locatie naar keuze: Of het nu bij jou op kantoor is of op onze trainingslocatie in Arnhem, de keuze is aan jou.

Erkend resultaat: Na het succesvol volgen van het maatwerktraject ontvangen jij en je collega's een verklaring van deelname, certificaat of diploma.

Teamspirit: Gezamenlijk leren draagt bij aan de onderlinge interactie en zorgt voor een betere opname en toepassing van de opgedane kennis en kunde.

Incompany op maat in 4 stappen:

  1. Overleg met onze trainers of opleidingsadviseurs: Bespreek situaties uit de werkpraktijk zodat de trainer hiermee aan de slag kan tijdens het traject.
  2. Combineer trainingen: Kies of je verschillende trainingen met elkaar wilt combineren.
  3. Bepaal de duur: Stel de duur per trainings- of opleidingsdag vast.
  4. Aan de slag: Je incompany traject is beklonken. Tijd om te beginnen!

Klaar om samen met je team een op maat gemaakte training te volgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een incompany traject bij IPC Groene Ruimte.