Banner ipc website

Nieuws Peter Brink en Johan van Apeldoorn volgen Erik Poelman op als directie

Onderwerpen
directie
15 juni 2023
Directie IPC

IPC Groene Ruimte heeft in die periode een mooie ontwikkeling doorgemaakt en de organisatie is al de nodige jaren gezond en stabiel. Niet alleen is zij qua omvang verdubbeld, maar ook is het opleidingsaanbod verder geïnnoveerd en verbreed. Tijd dus om het stokje over te dragen! Sinds 1 april 2023 wordt de directie daarom gevormd door Peter Brink en Johan van Apeldoorn.

Aftredend directeur Erik Poelman: 'Het is een natuurlijk proces om op een bepaald moment een stap terug te doen en de organisatie onder nieuwe leiding zich verder te laten ontwikkelen. Ik voel dat het moment nu daar is. Vol vertrouwen geef ik deze bijzondere en fijne club mensen en klanten over aan het nieuwe directieteam.'

Van Apeldoorn is een bekend gezicht bij IPC Groene Ruimte. Al meer dan dertig jaar is Van Apeldoorn in dienst bij de organisatie en heeft daar meerdere leidinggevende posities bekleed waaronder de laatste jaren als directeur. Brink heeft zijn sporen in management en directie verdiend bij bijvoorbeeld Coöperatie VGZ en bij de gemeente Eindhoven.

De nieuwe directie van IPC zet de ingezette ontwikkelingen door, want als opleidingsinstituut vervult IPC Groene Ruimte een belangrijke rol in het voorzien en doorgeven van kennis, maar ook in de transfer van kennis naar kunde. Het vergroten van kennis en het versterken van vaardigheden en competenties blijven de missie. Hiermee creëert de organisatie toekomstwaarde voor de leefomgeving en haar klanten.

Terug naar overzicht