Fauna - faunacontroleur faunainspecteur

Hercertificering Wettelijke Natuurbescherming Ruimtelijke Ontwikkeling niveau 4

Kies een onderdeel

Algemeen

Deze hercertificeringsbijeenkomst is bedoeld voor personen die in het verleden een Stadswerk-certificaat hebben behaald op niveau 4 (planvormer) voor Ruimtelijke Ontwikkelingen.

Een hercertificering is vereist wanneer je jouw Wettelijke natuurbescherming-certificaat wilt verlengen.

Let op: IPC Groene Ruimte verstrekt uitsluitend een vernieuwd certificaat indien een geldig eerder behaald certificaat (Stadswerk of AOC) kan worden overlegd.

Dit zijn jouw voordelen

 • Verlenging Stadswerk certificaat
 • Omgevingswet proof
 • Nieuwe geldigheid van 3 jaar
 • Aantoonbaar vakbekwaam
 • 1 dag
 • Start op: 04 sep. 2024
 • IPC Groene Ruimte
 • 305,00
Nog 2 plekken beschikbaar

Meer informatie

Deelname aan deze bijeenkomst levert je weer een nieuw en geldig certificaat op. De geldigheid van het nieuwe Wettelijke natuurbescherming RO 4 certificaat is 3 jaar.

Voor ETW-ers levert deze training 7 hercertificeringspunten op

Tijdens onze opleidingen en trainingen maken we gebruik van verschillende leervormen, zoals onze Elektronische Leeromgeving (ELO) waar video, audio en tekst elkaar op interactieve wijze ontmoeten. We stimuleren van elkaar te leren, wat in de praktijk leidt tot veel groepsinteractie. We ervaren dat deelnemers onderling kennis en ervaringen delen, wat waardevol kan zijn voor jouw dagelijkse praktijk. Ook hechten we veel belang aan de didactische vaardigheden van onze trainers en experts. Van hen kan je dan ook verwachten dat ze werken vanuit het motto ‘leren door te doen’.

Maximaal 12 personen

We beperken de groepsgrootte zodat je je veilig voelt in de groep om interactief deel te nemen. Ook waarborgen we op deze manier de kwaliteit van de training/opleiding, zodat je het geleerde goed in de praktijk kan toepassen.

 • Vereniging Stadswerk Nederland is de vertegenwoordiger van gemeentelijke opdrachtgevers
 • Vereniging Stadswerk Nederland heeft de gemeentelijke gedragscode samen met opdrachtgevers en opdrachtnemers ontwikkelt.
 • Kwaliteitsborging is landelijk geregeld
 • IPC Groene Ruimte ondersteunt Stadswerk bij het beheren en ontwikkelen van de gedragscode en heeft directe lijnen met Rijksoverheid,waardoor in de trainingen zeer actuele informatie wordt gedeeld.
 • Bevordering van deskundigheid in de sector waardoor capaciteit beschikbaar komt om werkzaamheden zorgvuldig voor te bereiden en uit te voeren.

Startdata

Hercertificering Wettelijke Natuurbescherming Ruimtelijke Ontwikkeling niveau 4

Kies een datum om je in te schrijven.

04 sep.
IPC Groene Ruimte
van 04 sep. tot 04 sep. 09:00 - 16:00
05 dec.
IPC Groene Ruimte
van 05 dec. tot 05 dec. 09:00 - 16:00

Referenties

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden.

Hebben jij en je collega's dezelfde opleidingsbehoefte?

Of heb je liever dat IPC Groene Ruimte naar jouw bedrijfslocatie komt voor de training? Misschien is de opleidings- of trainingsbehoefte nét iets anders dan wat we aanbieden op onze website. Dan is een incompany training bij IPC Groene Ruimte de perfecte oplossing voor jou.

De voordelen van een incompany training bij IPC Groene Ruimte

Voordeliger: Een incompany training of opleiding is per deelnemer in de meeste gevallen voordeliger dan een open inschrijving. Je bespaart ook op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.

Maatwerk: We stemmen het traject af op jouw organisatie en bedrijfsspecifieke omstandigheden, zodat de training naadloos aansluit op jullie behoeften.

Locatie naar keuze: Of het nu bij jou op kantoor is of op onze trainingslocatie in Arnhem, de keuze is aan jou.

Erkend resultaat: Na het succesvol volgen van het maatwerktraject ontvangen jij en je collega's een verklaring van deelname, certificaat of diploma.

Teamspirit: Gezamenlijk leren draagt bij aan de onderlinge interactie en zorgt voor een betere opname en toepassing van de opgedane kennis en kunde.

Incompany op maat in 4 stappen:

 1. Overleg met onze trainers of opleidingsadviseurs: Bespreek situaties uit de werkpraktijk zodat de trainer hiermee aan de slag kan tijdens het traject.
 2. Combineer trainingen: Kies of je verschillende trainingen met elkaar wilt combineren.
 3. Bepaal de duur: Stel de duur per trainings- of opleidingsdag vast.
 4. Aan de slag: Je incompany traject is beklonken. Tijd om te beginnen!

Klaar om samen met je team een op maat gemaakte training te volgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een incompany traject bij IPC Groene Ruimte.