Onderhoud beeldbestekken oub openbare ruimte

Beeldbestekken en kwaliteitsgestuurd werken in de praktijk voor toezichthouders

Kies een onderdeel

Algemeen

Ben je betrokken bij voorbereiding, aanbesteding en/of directievoering en toezicht van/op beeldbestekken en heb je behoefte aan kennis, vaardigheden en praktische handreikingen om jouw werkzaamheden beter af te kunnen stemmen op de actualiteit van beeldbestekken? Dan is deze praktijktraining zeer geschikt voor jou!

Met deze korte en praktijkgerichte training kan je werken en leren perfect combineren. In deze training leer je alle van toepassing zijnde onderdelen die het werken volgens beeldkwaliteit vragen tijdens de uitvoering van het beeldbestek: meten volgens een meetprotocol, het bepalen van werkzaamheden en planning, evenals het verzorgen van doelgerichte communicatie naar verschillende doelgroepen.

In de training maak je in korte tijd kennis en vaardigheden eigen, waarmee je jouw werkzaamheden beter kunt afstemmen op de actualiteit van beeldbestekken.

Deze training wordt aangeboden in twee varianten; voor werkvoorbereiders / toezichthouders en voor uitvoerenden

Dit zijn jouw voordelen

 • Ervaren praktijktrainers
 • Interactieve lessen
 • Zelf aan de slag, learning bij doing
 • 1 dag
 • Start op: 11 sep. 2024
 • IPC Groene Ruimte
 • 380,00
Nog 7 plekken beschikbaar

Meer informatie

Het doel van deze praktijktraining voor werkvoorbereiders en toezichthouder is om de opgedane kennis en vaardigheden op een juiste wijze te vertalen naar jouw praktijksituatie waarbij beeldbestekken centraal staan.

Door het scheppen van helderheid en zakelijkheid voorkom je discussies tijdens de uitvoering.

De volgende onderwerpen komen aan bod;

 • Verschillen tussen (RAW-)frequentie- en (RAW-)beeldbestekken
 • Beeldkwaliteit, en het belang van beeldkwaliteit voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer
 • Taken en rollen van opdrachtgever en opdrachtnemer in het proces van voorbereiding, directievoering en toezichthouden.
 • Inzicht in de kwaliteitscatalogus
 • Plannen en keuzes maken in de uitvoering
 • Communiceren volgens UAV
 • Informeren van management tot gebruikers van de openbare ruimte
 • Meten van beeldkwaliteit volgens meetprotocol.

Deze training is geschikt voor diegene die in de praktijk een voorbereidende of toezichthoudende rol hebben in de realisatie van projecten in de buitenruimte.

Hierin betreft het onder andere de werkvoorbereider, projectleider, directievoerder, toezichthouder, opzichter en beheerder.

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen. Enige kennis van het werken met beeldbestekken is gewenst, maar niet noodzakelijk voor het volgen van deze IPC-training.

Na het volgen van deze praktijktraining ontvangt u een verklaring van deelname. 

Inclusief: 

 • toegang en gebruik elektronische leeromgeving
 • koffie, thee en lunches
 • (digitale) verklaring van deelname

Tijdens onze training maken we gebruik van verschillende leervormen, zoals onze Elektronische leeromgeving (ELO) waar video, audio en tekst elkaar op interactieve wijze ontmoeten. We stimuleren van elkaar te leren, wat in de praktijk leidt tot veel groepsinteractie. We ervaren dat deelnemers onderling kennis en ervaringen delen, wat waardevol kan zijn voor jouw dagelijkse praktijk. Ook hechten we veel belang aan de didactische vaardigheden van onze trainers en experts. Van hen kan je dan ook verwachten dat ze werken vanuit het motto 'leren door te doen.

Maximaal 12 personen

We beperken de groepsgrootte zodat je je veilig voelt in de groep om interactief deel te nemen. Ook waarborgen we op deze manier de kwaliteit van de training, zodat je het geleerde goed in de praktijk kan toepassen

Startdata

Beeldbestekken en kwaliteitsgestuurd werken in de praktijk voor toezichthouders

Kies een datum om je in te schrijven.

11 sep.
IPC Groene Ruimte
van 11 sep. tot 11 sep. 09:00 - 16:00
02 dec.
IPC Groene Ruimte
van 02 dec. tot 02 dec. 09:00 - 16:00

Referenties

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden.

Hebben jij en je collega's dezelfde opleidingsbehoefte?

Of heb je liever dat IPC Groene Ruimte naar jouw bedrijfslocatie komt voor de training? Misschien is de opleidings- of trainingsbehoefte nét iets anders dan wat we aanbieden op onze website. Dan is een incompany training bij IPC Groene Ruimte de perfecte oplossing voor jou.

De voordelen van een incompany training bij IPC Groene Ruimte

Voordeliger: Een incompany training of opleiding is per deelnemer in de meeste gevallen voordeliger dan een open inschrijving. Je bespaart ook op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.

Maatwerk: We stemmen het traject af op jouw organisatie en bedrijfsspecifieke omstandigheden, zodat de training naadloos aansluit op jullie behoeften.

Locatie naar keuze: Of het nu bij jou op kantoor is of op onze trainingslocatie in Arnhem, de keuze is aan jou.

Erkend resultaat: Na het succesvol volgen van het maatwerktraject ontvangen jij en je collega's een verklaring van deelname, certificaat of diploma.

Teamspirit: Gezamenlijk leren draagt bij aan de onderlinge interactie en zorgt voor een betere opname en toepassing van de opgedane kennis en kunde.

Incompany op maat in 4 stappen:

 1. Overleg met onze trainers of opleidingsadviseurs: Bespreek situaties uit de werkpraktijk zodat de trainer hiermee aan de slag kan tijdens het traject.
 2. Combineer trainingen: Kies of je verschillende trainingen met elkaar wilt combineren.
 3. Bepaal de duur: Stel de duur per trainings- of opleidingsdag vast.
 4. Aan de slag: Je incompany traject is beklonken. Tijd om te beginnen!

Klaar om samen met je team een op maat gemaakte training te volgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een incompany traject bij IPC Groene Ruimte.