Onderhoud beeldbestekken oub openbare ruimte

Beeldbestekken en kwaliteitsgestuurd werken in de praktijk voor uitvoerenden

Kies een onderdeel

Algemeen

Bent je betrokken bij de uitvoering van werkzaamheden die zijn weergegeven in RAW-beeldbestekken en heb je behoefte aan kennis, vaardigheden en praktische handreikingen om jouw werkzaamheden beter af te kunnen stemmen op de actualiteit van het beeldbestek?

Dan is deze IPC training zeer geschikt voor jouw! Met deze korte en praktijkgerichte training kan je werken en leren perfect combineren. Je maakt bij IPC in korte tijd kennis en vaardigheden eigen die het werken volgens beeldbestek in de uitvoering vergen.

De training verschaft je inzicht in de verschillende belangen van de opdrachtgever en opdrachtnemer, en de rollen die zij hierin aannemen. Daarnaast leer je plannen en keuzes maken in de uitvoering: op basis van de bestaande situatie en het gevraagde beeld de juiste werkzaamheden bepalen. Tot slot wordt aandacht besteed aan het meten volgens een meetprotocol, en het verzorgen van doelgerichte communicatie.

Deze training wordt aangeboden in twee varianten; voor werkvoorbereiders / toezichthouders en voor uitvoerenden.

Dit zijn jouw voordelen

 • Denken in beelden / beeldkwaliteit
 • Ervaren praktijktrainers
 • Aantoonbaar vakbekwaam
 • 1 dag
 • Start op: 11 sep. 2024
 • IPC Groene Ruimte
 • 380,00
Nog 8 plekken beschikbaar

Meer informatie

Na afloop van deze training ben je in staat om conform beeldbestek de uit te voeren werkzaamheden te bepalen. Het resultaat van de werkzaamheden kan je beoordelen conform het meetprotocol.

De volgende onderwerpen komen aan bod;

 • Denken in beelden / beeldkwaliteit
 • Verschillen tussen (RAW-)frequentie- en (RAW-)beeldbestekken
 • Beeldkwaliteit, en het belang van beeldkwaliteit voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer
 • Taken en rollen van opdrachtgever en opdrachtnemer in het proces gericht op de uitvoering.
 • Begrippen kwantiteit en kwaliteit
 • Plannen en keuzes maken in de uitvoering
 • Meten van beeldkwaliteit volgens meetprotocol.

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen.

Deze training is geschikt voor diegene die in de praktijk op operationeel niveau een uitvoerende taak hebben. Hierin betreft het o.a. een uitvoerder, voorman of uitvoerend medewerker werkzaam in de buitenruimte.

Na het volgen van deze training ontvang je een verklaring van deelname

Tijdens onze opleidingen en trainingen maken we gebruik van verschillende leervormen, zoals onze Elektronische Leeromgeving (ELO) waar video, audio en tekst elkaar op interactieve wijze ontmoeten. We stimuleren van elkaar te leren, wat in de praktijk leidt tot veel groepsinteractie. We ervaren dat deelnemers onderling kennis en ervaringen delen, wat waardevol kan zijn voor jouw dagelijkse praktijk. Ook hechten we veel belang aan de didactische vaardigheden van onze trainers en experts. Van hen kan je dan ook verwachten dat ze werken vanuit het motto ‘leren door te doen’.

Maximaal 12 personen

We beperken de groepsgrootte zodat je je veilig voelt in de groep om interactief deel te nemen. Ook waarborgen we op deze manier de kwaliteit van de training/opleiding, zodat je het geleerde goed in de praktijk kan toepassen.

Startdata

Beeldbestekken en kwaliteitsgestuurd werken in de praktijk voor uitvoerenden

Kies een datum om je in te schrijven.

11 sep.
IPC Groene Ruimte
van 11 sep. tot 11 sep. 09:00 - 16:00
02 dec.
IPC Groene Ruimte
van 02 dec. tot 02 dec. 09:00 - 16:00

Referenties

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden.

Hebben jij en je collega's dezelfde opleidingsbehoefte?

Of heb je liever dat IPC Groene Ruimte naar jouw bedrijfslocatie komt voor de training? Misschien is de opleidings- of trainingsbehoefte nét iets anders dan wat we aanbieden op onze website. Dan is een incompany training bij IPC Groene Ruimte de perfecte oplossing voor jou.

De voordelen van een incompany training bij IPC Groene Ruimte

Voordeliger: Een incompany training of opleiding is per deelnemer in de meeste gevallen voordeliger dan een open inschrijving. Je bespaart ook op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.

Maatwerk: We stemmen het traject af op jouw organisatie en bedrijfsspecifieke omstandigheden, zodat de training naadloos aansluit op jullie behoeften.

Locatie naar keuze: Of het nu bij jou op kantoor is of op onze trainingslocatie in Arnhem, de keuze is aan jou.

Erkend resultaat: Na het succesvol volgen van het maatwerktraject ontvangen jij en je collega's een verklaring van deelname, certificaat of diploma.

Teamspirit: Gezamenlijk leren draagt bij aan de onderlinge interactie en zorgt voor een betere opname en toepassing van de opgedane kennis en kunde.

Incompany op maat in 4 stappen:

 1. Overleg met onze trainers of opleidingsadviseurs: Bespreek situaties uit de werkpraktijk zodat de trainer hiermee aan de slag kan tijdens het traject.
 2. Combineer trainingen: Kies of je verschillende trainingen met elkaar wilt combineren.
 3. Bepaal de duur: Stel de duur per trainings- of opleidingsdag vast.
 4. Aan de slag: Je incompany traject is beklonken. Tijd om te beginnen!

Klaar om samen met je team een op maat gemaakte training te volgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een incompany traject bij IPC Groene Ruimte.