Website Klimmen 2024 4 1

BHV voor boomverzorgers herhaling (klimmen)

Kies een onderdeel

Algemeen

Je bent boomverzorger en in het bezit van een BHV boomverzorging certificaat? Zoals je weet is het BHVb-certificaat 1 jaar geldig. Om de geldigheid te behouden moet je één keer per jaar een herhalingstraining volgen. Een geldig BHV-certificaat is een voorwaarde om in aanmerking te komen voor hercertificering van het 'European Tree Worker-certificaat'. Deze training zorgt ervoor dat de kennis en kunde weer up-to-date is, zodat in geval van calamiteiten bij het klimmen doelmatig gehandeld kan worden. De nadruk ligt op praktijksituaties voor de klimmende boomverzorger.

BHV is een onmisbare vaardigheid in de omgeving van boomverzorging. Zelfs bij inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften en beschermingsmaatregelen kunnen boomverzorgers tijdens de boomverzorging slachtoffer van ongevallen of calamiteiten worden. Onze BHV cursus leert boomverzorgers de specifieke benadering van bedrijfshulpverlening bij boomverzorging: BHVb. Het gaat om doelmatig handelen bij eerste hulp, zoals reanimeren, evacueren en reddingsacties in bomen.

Dit zijn jouw voordelen

 • BHVb-certificaat weer 1 jaar geldig
 • Voorwaarde voor hercertificering 'European Tree Worker-certificaat'
 • Uitvoeren eerste hulp
 • Start op: 30 sep. 2024
 • IPC Groene Ruimte
 • 235,00
Nog 4 plekken beschikbaar

Meer informatie

Om deel te kunnen nemen aan deze training dien je in het bezit te zijn van een BHVb certificaat.

De volgende onderwerpen komen aan bod;

 • Inschatting situatie en maken stappenplan
 • Noodprotocol
 • Klimtechnieken
 • Procedures in de boom
 • Uitvoeren eerste hulp
 • Afdaaltechnieken
 • Handelingen op de grond

Deze training is voor mensen die in het bezit zijn van een BHVb certificaat.

Na het volgen van deze hercertificeringstraining wordt jouw certificaat verlengd met een geldigheid van 1 jaar. 

Voor ETW-ers levert deze training 4 hercertificeringspunten .

Tijdens onze opleidingen en trainingen maken we gebruik van verschillende leervormen, zoals onze Elektronische Leeromgeving (ELO) waar video, audio en tekst elkaar op interactieve wijze ontmoeten. We stimuleren van elkaar te leren, wat in de praktijk leidt tot veel groepsinteractie. We ervaren dat deelnemers onderling kennis en ervaringen delen, wat waardevol kan zijn voor jouw dagelijkse praktijk. Ook hechten we veel belang aan de didactische vaardigheden van onze trainers en experts. Van hen kan je dan ook verwachten dat ze werken vanuit het motto ‘leren door te doen’.

Maximaal 13 personen

We beperken de groepsgrootte zodat je je veilig voelt in de groep om interactief deel te nemen. Ook waarborgen we op deze manier de kwaliteit van de training/opleiding, zodat je het geleerde goed in de praktijk kan toepassen.

Startdata

BHV voor boomverzorgers herhaling (klimmen)

Kies een datum om je in te schrijven.

30 sep.
IPC Groene Ruimte
van 30 sep. tot 30 sep. 09:00 - 16:00
25 nov.
IPC Groene Ruimte
van 25 nov. tot 25 nov. 09:00 - 16:00

Referenties

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden.

Hebben jij en je collega's dezelfde opleidingsbehoefte?

Of heb je liever dat IPC Groene Ruimte naar jouw bedrijfslocatie komt voor de training? Misschien is de opleidings- of trainingsbehoefte nét iets anders dan wat we aanbieden op onze website. Dan is een incompany training bij IPC Groene Ruimte de perfecte oplossing voor jou.

De voordelen van een incompany training bij IPC Groene Ruimte

Voordeliger: Een incompany training of opleiding is per deelnemer in de meeste gevallen voordeliger dan een open inschrijving. Je bespaart ook op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.

Maatwerk: We stemmen het traject af op jouw organisatie en bedrijfsspecifieke omstandigheden, zodat de training naadloos aansluit op jullie behoeften.

Locatie naar keuze: Of het nu bij jou op kantoor is of op onze trainingslocatie in Arnhem, de keuze is aan jou.

Erkend resultaat: Na het succesvol volgen van het maatwerktraject ontvangen jij en je collega's een verklaring van deelname, certificaat of diploma.

Teamspirit: Gezamenlijk leren draagt bij aan de onderlinge interactie en zorgt voor een betere opname en toepassing van de opgedane kennis en kunde.

Incompany op maat in 4 stappen:

 1. Overleg met onze trainers of opleidingsadviseurs: Bespreek situaties uit de werkpraktijk zodat de trainer hiermee aan de slag kan tijdens het traject.
 2. Combineer trainingen: Kies of je verschillende trainingen met elkaar wilt combineren.
 3. Bepaal de duur: Stel de duur per trainings- of opleidingsdag vast.
 4. Aan de slag: Je incompany traject is beklonken. Tijd om te beginnen!

Klaar om samen met je team een op maat gemaakte training te volgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een incompany traject bij IPC Groene Ruimte.