Website Klimmen 2024 4

Combi ECC 1 en 2 examen

Kies een onderdeel

Algemeen

Dit examen is speciaal bedoeld voor diegene die al diverse motorzaag certificaten beschikken en veel ervaring hebben met het werken met de motorzaag. Het Europees zaagbewijs staat voor het professioneel werken met de motorkettingzaag. Het omvat minimum kwaliteitseisen waar een bediener van de motorzaag aan moet voldoen. ECC geeft veiligheid, transparantie in kennis & kunde en mobiliteit een nieuwe impuls! Het ECC 1 en 2 examen is opgebouwd uit een theoretisch en praktisch deel. De training word conform ECS standaarden gegeven.

Dit zijn jouw voordelen

  • Combinatie examen ECC1 en ECC2
  • Professionele begeleiding
  • Start op: 18 nov. 2024
  • IPC Groene Ruimte
  • 440,00
Nog 4 plekken beschikbaar

Meer informatie

Het examen bestaat uit een theorie-examen en een praktijkexamen. Het theorie-examen bevat 40 meerkeuzevragen en wordt door middel van een computer afgenomen. Het praktijkgedeelte bestaat in de morgen uit onderhoud en reparatie van de motorkettingzaag. In de middag dient de deelnemer het vellen en uitsnoeien van minimaal twee bomen niet dikker dan geleiderlengte van de motorzaag aan te tonen. Van de te vellen bomen kan er 1 of beide uit het lood staan.

De duur van het examen bedraagt effectief 3,5 uur. De totale doorlooptijd van het examen is een hele dag per deelnemer

Dit examen is speciaal bedoeld voor diegene die al diverse motorzaag certificaten beschikken en veel ervaring hebben met het werken met de motorzaag.

Bij het behalen van een positief resultaat ontvang je het Europees zaagbewijs ECC1 en ECC2.

Voor ETW-ers levert deze training 7 hercertificeringspunten op 

Inclusief:

Lunch, koffie/thee

Bij het behalen van een positief resultaat:
EFESC certificaat ECC1
EFESC certificaat ECC2
7 ETW-hercertificeringspunten

Exclusief:

Training

Tijdens onze opleidingen en trainingen maken we gebruik van verschillende leervormen, zoals onze Elektronische Leeromgeving (ELO) waar video, audio en tekst elkaar op interactieve wijze ontmoeten. We stimuleren van elkaar te leren, wat in de praktijk leidt tot veel groepsinteractie. We ervaren dat deelnemers onderling kennis en ervaringen delen, wat waardevol kan zijn voor jouw dagelijkse praktijk. Ook hechten we veel belang aan de didactische vaardigheden van onze trainers en experts. Van hen kan je dan ook verwachten dat ze werken vanuit het motto ‘leren door te doen’.

Maximaal 4 personen.

We beperken de groepsgrootte zodat je je veilig voelt in de groep om interactief deel te nemen. Ook waarborgen we op deze manier de kwaliteit van de training/opleiding, zodat je het geleerde goed in de praktijk kan toepassen.

IPC Groene Ruimte stelt de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) ter beschikking. Vanwege het persoonlijke comfort kun je je eigen (goedgekeurde) PBM’s meenemen en inzetten!

Startdata

Combi ECC 1 en 2 examen

Kies een datum om je in te schrijven.

18 nov.
IPC Groene Ruimte
van 18 nov. tot 18 nov. 08:00 - 16:00

Referenties

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden.

Hebben jij en je collega's dezelfde opleidingsbehoefte?

Of heb je liever dat IPC Groene Ruimte naar jouw bedrijfslocatie komt voor de training? Misschien is de opleidings- of trainingsbehoefte nét iets anders dan wat we aanbieden op onze website. Dan is een incompany training bij IPC Groene Ruimte de perfecte oplossing voor jou.

De voordelen van een incompany training bij IPC Groene Ruimte

Voordeliger: Een incompany training of opleiding is per deelnemer in de meeste gevallen voordeliger dan een open inschrijving. Je bespaart ook op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.

Maatwerk: We stemmen het traject af op jouw organisatie en bedrijfsspecifieke omstandigheden, zodat de training naadloos aansluit op jullie behoeften.

Locatie naar keuze: Of het nu bij jou op kantoor is of op onze trainingslocatie in Arnhem, de keuze is aan jou.

Erkend resultaat: Na het succesvol volgen van het maatwerktraject ontvangen jij en je collega's een verklaring van deelname, certificaat of diploma.

Teamspirit: Gezamenlijk leren draagt bij aan de onderlinge interactie en zorgt voor een betere opname en toepassing van de opgedane kennis en kunde.

Incompany op maat in 4 stappen:

  1. Overleg met onze trainers of opleidingsadviseurs: Bespreek situaties uit de werkpraktijk zodat de trainer hiermee aan de slag kan tijdens het traject.
  2. Combineer trainingen: Kies of je verschillende trainingen met elkaar wilt combineren.
  3. Bepaal de duur: Stel de duur per trainings- of opleidingsdag vast.
  4. Aan de slag: Je incompany traject is beklonken. Tijd om te beginnen!

Klaar om samen met je team een op maat gemaakte training te volgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een incompany traject bij IPC Groene Ruimte.