Afb1 IPC Groene Ruimte terrein

Locatie voor politie, brandweer en overige veiligheidsdiensten

Door de ligging van ons terrein -een beschutte locatie met veel privacy- is deze uitermate geschikt voor Integrale BeroepsvaardigheidsTraining (IBT). Het weer hoeft geen invloed te hebben op de activiteiten, want er zijn voldoende mogelijkheden in de overdekte hallen. Hier vind je zandbodems en verharde ondergronden waar ongestoord gewerkt kan worden. Bovendien zijn er praktijklokalen gekoppeld aan de buiten accommodaties.

Eenheden van de politie, brandweerkorpsen en ook teams van veiligheidsregio’s maken graag gebruik van de huurlocatie van IPC. De locatie kan exclusief afgehuurd worden, dus speciaal en alleen voor jullie team, korps, eenheid of sectie.

Doordat het terrein nagenoeg omsloten is door bos, is het terrein beschut. Oefeningen kunnen uitgevoerd worden zonder toeschouwers of (on)gewenst publiek.

Het terrein leent zich uitstekend voor brandweeroefeningen, oefeningen met arrestanten, oefeningen met zwaar materieel, ME oefeningen, BE oefeningen. Zelfs oefeningen met rook, geluidsoverlast, vuur en water zijn mogelijk.

Arrestatieteam, arrestatie- en ondersteuningteam, training geweldsbeheerling, grootschalig en bijzonder optreden, siumlatie explosieve opruimingsdienst.

Het IPC terrein is geschikt voor huren van buitenaccommodaties met:

  • onverharde terreinen variërend van 2000 m2 tot 20.000 m2 met verschillende soorten zandondergrond;
  • grasterreinen van 500 m2 tot 2500 m2;
  • verharde terreinen van 500 m2 tot 2500 m2.

Binnen accommodaties variërend van:

  • praktijkhallen verhard en onverhard variërend van 400 m2 tot 1600 m2;
  • praktijk- en theorielokalen;
  • conferentie- en vergaderruimte variërend van 20 tot 200 personen;
  • een restaurant tot 200 personen.
Locatie verklein website