Motorkettingzaag ETW

ETW Examentraining - begeleidingssnoei en kroonverzorging

Kies een onderdeel

Algemeen

Tijdens deze trainingsdag wordt in een hoog tempo, op European Tree Worker niveau, de theoretische kennis betreft de bovengenoemde aspecten behandeld. Hierdoor heeft men de mogelijkheid om zijn eigen kennisniveau te testen, leerstof te herhalen en/of eerder opgedane kennis op te frissen. De voorbereiding op het ETW examen.

De aspecten: begeleidingssnoei en kroonverzorging worden tijdens het ETW examen getoetst in de volgende examenonderdelen:

 • schriftelijk examen
 • mondeling examen
 • simulatie snoeien

Dit zijn jouw voordelen

 • Ervaren praktijktrainers
 • Herhalen van kennis
 • Perfecte voorbereiding op het examen
 • 1 dag
 • 220,00
Geen plekken beschikbaar

Meer informatie

Maximaal 15 personen

We beperken de groepsgrootte zodat je je veilig voelt inde groep om interactief deel te nemen. Ook waarborgen we op deze manier de kwaliteit van de training, zodat je het geleerde goed in de praktijk kan toepassen

Inclusief

Koffie, thee en lunches

Wilt u tegen een gereduceerd tarief alle onderdelen van de ETW-examentraining volgen? Klik dan hier.

De complete ETW-examentraining bestaat uit 5 onderdelen:

Startdata

ETW Examentraining - begeleidingssnoei en kroonverzorging


Er zijn geen startdata van deze opleiding bekend.
Heeft u interesse in deze opleiding?
Neem contact op

Referenties

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden.

Hebben jij en je collega's dezelfde opleidingsbehoefte?

Of heb je liever dat IPC Groene Ruimte naar jouw bedrijfslocatie komt voor de training? Misschien is de opleidings- of trainingsbehoefte nét iets anders dan wat we aanbieden op onze website. Dan is een incompany training bij IPC Groene Ruimte de perfecte oplossing voor jou.

De voordelen van een incompany training bij IPC Groene Ruimte

Voordeliger: Een incompany training of opleiding is per deelnemer in de meeste gevallen voordeliger dan een open inschrijving. Je bespaart ook op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.

Maatwerk: We stemmen het traject af op jouw organisatie en bedrijfsspecifieke omstandigheden, zodat de training naadloos aansluit op jullie behoeften.

Locatie naar keuze: Of het nu bij jou op kantoor is of op onze trainingslocatie in Arnhem, de keuze is aan jou.

Erkend resultaat: Na het succesvol volgen van het maatwerktraject ontvangen jij en je collega's een verklaring van deelname, certificaat of diploma.

Teamspirit: Gezamenlijk leren draagt bij aan de onderlinge interactie en zorgt voor een betere opname en toepassing van de opgedane kennis en kunde.

Incompany op maat in 4 stappen:

 1. Overleg met onze trainers of opleidingsadviseurs: Bespreek situaties uit de werkpraktijk zodat de trainer hiermee aan de slag kan tijdens het traject.
 2. Combineer trainingen: Kies of je verschillende trainingen met elkaar wilt combineren.
 3. Bepaal de duur: Stel de duur per trainings- of opleidingsdag vast.
 4. Aan de slag: Je incompany traject is beklonken. Tijd om te beginnen!

Klaar om samen met je team een op maat gemaakte training te volgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een incompany traject bij IPC Groene Ruimte.

ETW Examentraining - Anatomie en fysiologie

training Tijdens deze trainingsdag wordt in een hoog tempo, op European Tree Worker niveau, de theoretische kennis betreft de bovengenoemde aspecten behandeld. Hierdoor heeft men de mogelijkheid om zijn eigen kennisniveau te testen, leerstof te herhalen en/of eerder opgedane kennis op te frissen. De voorbereiding op het ETW examen. De aspecten: anatomie, fysiologie, bodemkunde en boombescherming worden tijdens het ETW examen getoetst in de volgende examenonderdelen: schriftelijk examenmondeling examensimulatie Boomveiligheidscontrole 220,00

ETW Examentraining - Planten en verplanten

training Deze examentraining staat in het teken van de procedures voor, tijdens en na het (ver)planten. Er zijn uitgebreide presentaties en oefeningen. Het schriftelijke examen en het mondelingen examen worden behandeld, net zoals de simulatie verplanten en planten. Tijdens deze trainingsdag wordt in een hoog tempo, op European Tree Worker niveau, de theoretische kennis betreft de bovengenoemde aspecten behandeld. Hierdoor heeft men de mogelijkheid om zijn eigen kennisniveau te testen, leerstof te herhalen en/of eerder opgedane kennis op te frissen. De voorbereiding op het ETW examen. 220,00

ETW Examentraining - boombescherming, ziekten en aantastingen

training Tijdens deze trainingsdag wordt in een hoog tempo, op European Tree Worker niveau, de theoretische kennis betreft het examen behandeld. Hierdoor heeft men de mogelijkheid om zijn eigen kennisniveau te testen, leerstof te herhalen en/of eerder opgedane kennis op te frissen. Dé voorbereiding op het ETW examen. 220,00