Banner ipc website

ETW Hercertificering/Verdiepingsdag - Nieuwe ziektes en nadere inspectie

Kies een onderdeel

Algemeen

Tijdens deze training krijgt de deelnemer een update over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ziekten en plagen. Het betreft nieuwe ziekten, maar ook van bekende plagen. Verder wordt de boomveiligheidsinspectie opgefrist, behandeld en uitgevoerd. Welke type aantastingen zijn er, wat voor schade richten ze bij de boom aan en hoe ga je hier mee om tijdens het uitvoeren van de nadere inspectie? De dag bestaat uit een theoretisch deel en een praktisch deel waarin de deelnemer naar buiten gaat en een aantal casussen op het gebied van boomveiligheid voorgelegd krijgt. De deelnemers leren de inspectie uit te voeren te rapporteren en te adviseren.


Dit zijn jouw voordelen

 • Ervaren praktijktrainers
 • 7 ETW hercertificeringspunten
 • Training op A-locatie
 • 1 dag
 • Start op: 02 okt. 2024
 • IPC Groene Ruimte
 • 210,00
Nog 10 plekken beschikbaar

Meer informatie


Programma

 • Nieuwe kennis ziekten en plagen
 • Opfrissen kennis boomveiligheid
 • Excursie
 • Uitvoeren boomveiligheidsinspecties
 • Evaluatie

Voor jou als deelnemer betekent dit dat je 

 • Kennis neemt van de ontwikkelingen met betrekking tot ziekten en plagen
 • Inspecteert op veiligheid
 • Registreert bevindingen

Deze ETW hercertificeringstraining geeft je recht op 7 hercertificeringspunten.
Deze punten worden via IPC automatisch bijgeschreven in bij MijnCertificaat of je ontvangt een verklaring van deelname.

Koffie, thee en lunch

Tijdens onze opleiding maken we gebruik van verschillende leervormen, zoals onze Elektronische leeromgeving (ELO) waar video, audio en tekst elkaar op interactieve wijze ontmoeten. We stimuleren van elkaar te leren, wat in de praktijk leidt tot veel groepsinteractie. We ervaren dat deelnemers onderling kennis en ervaringen delen, wat waardevol kan zijn voor jouw dagelijkse praktijk. Ook hechten we veel belang aan de didactische vaardigheden van onze trainers en experts. Van hen kan je dan ook verwachten dat ze werken vanuit het motto 'leren door te doen

Maximaal 12 personen

We beperken de groepsgrootte zodat je je veilig voelt inde groep om interactief deel te nemen. Ook waarborgen we op deze manier de kwaliteit van de training, zodat je het geleerde goed in de praktijk kan toepassen

Startdata

ETW Hercertificering/Verdiepingsdag - Nieuwe ziektes en nadere inspectie

Kies een datum om je in te schrijven.

02 okt.
IPC Groene Ruimte
van 02 okt. tot 02 okt. 09:00 - 16:00

Referenties

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden.

Hebben jij en je collega's dezelfde opleidingsbehoefte?

Of heb je liever dat IPC Groene Ruimte naar jouw bedrijfslocatie komt voor de training? Misschien is de opleidings- of trainingsbehoefte nét iets anders dan wat we aanbieden op onze website. Dan is een incompany training bij IPC Groene Ruimte de perfecte oplossing voor jou.

De voordelen van een incompany training bij IPC Groene Ruimte

Voordeliger: Een incompany training of opleiding is per deelnemer in de meeste gevallen voordeliger dan een open inschrijving. Je bespaart ook op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.

Maatwerk: We stemmen het traject af op jouw organisatie en bedrijfsspecifieke omstandigheden, zodat de training naadloos aansluit op jullie behoeften.

Locatie naar keuze: Of het nu bij jou op kantoor is of op onze trainingslocatie in Arnhem, de keuze is aan jou.

Erkend resultaat: Na het succesvol volgen van het maatwerktraject ontvangen jij en je collega's een verklaring van deelname, certificaat of diploma.

Teamspirit: Gezamenlijk leren draagt bij aan de onderlinge interactie en zorgt voor een betere opname en toepassing van de opgedane kennis en kunde.

Incompany op maat in 4 stappen:

 1. Overleg met onze trainers of opleidingsadviseurs: Bespreek situaties uit de werkpraktijk zodat de trainer hiermee aan de slag kan tijdens het traject.
 2. Combineer trainingen: Kies of je verschillende trainingen met elkaar wilt combineren.
 3. Bepaal de duur: Stel de duur per trainings- of opleidingsdag vast.
 4. Aan de slag: Je incompany traject is beklonken. Tijd om te beginnen!

Klaar om samen met je team een op maat gemaakte training te volgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een incompany traject bij IPC Groene Ruimte.