Motorkettingzaag ETW

Examentraining ECC 1 en ECC 2

Kies een onderdeel

Algemeen

Tijdens deze trainingsdag wordt in hoog tempo de theoretische en praktische kennis op ECC niveau 1 en 2 behandeld. Hierdoor heeft men de mogelijkheid om zijn eigen kennisniveau te testen, leerstof te herhalen en/of eerder opgedane kennis op te frissen. De ideale voorbereiding op het combi-examen ECC 1 en 2.

Klik hier voor het ECC 1 en ECC 2 examentraining document

Dit zijn jouw voordelen

 • 1 dag
 • Start op: 11 nov. 2024
 • IPC Groene Ruimte
 • 210,00
Nog 7 plekken beschikbaar

Meer informatie

De volgende onderwerpen komen aan bod;

 • wet- en regelgeving,
 • risicoinventarisatie
 • onderhoud motorzaag
 • demonstratie korten van hout
 • vellen en snoeien van bomen (rechtopstaand, achterover- en voor overhangende bomen)

De training is speciaal bedoeld voor diegenen die al diverse motorzaag certificaten (lichte velling, velling voor gevorderden en of zware velling) in bezit hebben en ervaren zijn met het vellen van bomen. De training word conform ECS standaarden gegeven.R

Deze dag is een intensieve voorbereiding op het combi-examen ECC 1 en 2. Wat zijn de ECC eisen? Welke kennis en kunde dien je te bezitten om succesvol het examen in te gaan? Tijdens deze dag lopen we alle examenpunten na.

Voor ETW-ers levert deze training 7 hercertificeringuren

Inclusief

Lunch
Koffie/ thee
7 her certificeringspunten

Exclusief

Combi examen ECC1 + 2

Tijdens onze training maken we gebruik van verschillende leervormen, We stimuleren van elkaar te leren, wat in de praktijk leidt tot veel groepsinteractie. We ervaren dat deelnemers onderling kennis en ervaringen delen, wat waardevol kan zijn voor jouw dagelijkse praktijk. Ook hechten we veel belang aan de didactische vaardigheden van onze trainers en experts. Van hen kan je dan ook verwachten dat ze werken vanuit het motto 'leren door te doen.

Maximaal 8 personen

We beperken de groepsgrootte zodat je je veilig voelt inde groep om interactief deel te nemen. Ook waarborgen we op deze manier de kwaliteit van de training, zodat je het geleerde goed in de praktijk kan toepassen

Zaagbroek, zaaglaarzen of zaagschoenen, jas, handschoenen en helm met gelaat en gehoorbescherming

Startdata

Examentraining ECC 1 en ECC 2

Kies een datum om je in te schrijven.

11 nov.
IPC Groene Ruimte
van 11 nov. tot 11 nov. 09:00 - 16:00

Referenties

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden.

Hebben jij en je collega's dezelfde opleidingsbehoefte?

Of heb je liever dat IPC Groene Ruimte naar jouw bedrijfslocatie komt voor de training? Misschien is de opleidings- of trainingsbehoefte nét iets anders dan wat we aanbieden op onze website. Dan is een incompany training bij IPC Groene Ruimte de perfecte oplossing voor jou.

De voordelen van een incompany training bij IPC Groene Ruimte

Voordeliger: Een incompany training of opleiding is per deelnemer in de meeste gevallen voordeliger dan een open inschrijving. Je bespaart ook op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.

Maatwerk: We stemmen het traject af op jouw organisatie en bedrijfsspecifieke omstandigheden, zodat de training naadloos aansluit op jullie behoeften.

Locatie naar keuze: Of het nu bij jou op kantoor is of op onze trainingslocatie in Arnhem, de keuze is aan jou.

Erkend resultaat: Na het succesvol volgen van het maatwerktraject ontvangen jij en je collega's een verklaring van deelname, certificaat of diploma.

Teamspirit: Gezamenlijk leren draagt bij aan de onderlinge interactie en zorgt voor een betere opname en toepassing van de opgedane kennis en kunde.

Incompany op maat in 4 stappen:

 1. Overleg met onze trainers of opleidingsadviseurs: Bespreek situaties uit de werkpraktijk zodat de trainer hiermee aan de slag kan tijdens het traject.
 2. Combineer trainingen: Kies of je verschillende trainingen met elkaar wilt combineren.
 3. Bepaal de duur: Stel de duur per trainings- of opleidingsdag vast.
 4. Aan de slag: Je incompany traject is beklonken. Tijd om te beginnen!

Klaar om samen met je team een op maat gemaakte training te volgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een incompany traject bij IPC Groene Ruimte.